LIUKUESTEET KENKIIN - Estä kaatuminen ja vähennä tapaturmariskiä

Kaatumisen kannalta epäedullisia kelejä ovat nollakeli, nopeat ja voimakkaat lämpötilan vaihtelut sekä runsaat lumisateet.

Suomalaiset liukastelevat yhä enemmän ja vakavammin seuraamuksin. Sairaalahoitoa vaativia kaatumistapaturmia sattuu Suomessa vuosittain noin 70.000. Niistä aiheutuvat vammat saattavat olla huomattavia varsinkin ikääntyvillä henkilöillä. Tyypillisimpiä kaatuessa saatuja vammoja ovat murtumat, venähdykset ja ruhjeet. Ikävimmissä tapauksissa vammat ovat lonkan tai jopa kallon murtumia.

Liukuesteitä kannattaa käyttää silloin, kun tasapainossa on epävarmuutta tai teillä ei ole riittävää kunnossapitoa. Liukuesteissä on päkiän tai kantapään alla nastoja, jotka estävät jalkineen äkillisen liikkeen alustalla. Piikit kuluvat käytössä ja ne on tarkistettava aika ajoin ja vaihdettava uudet liukuesteet tarvittaessa. Liukuesteet pitää ottaa pois aina sisätiloihin tultaessa, koska piikit saattavat naarmuttaa lattioita.

Varaudu vaaraan valitsemalla käyttötarkoitukseesi ja kenkääsi sopiva liukueste monipuolisesta valikoimastamme. Korkokenkiin, kävelykenkiin, kumisaappaisiin ja vaelluskenkiin sekä lenkkareihin on valittavana omat liukuestemallit! Tarkista kengän numerosi tilausta tehdessäsi.

Valikoimassamme on vain CE-merkittyjä eli tyyppitarkastettuja ja sertifioituja liukuesteitä!

Katso valikoimamme liukuesteet

takaisin